AMPA Institut Joan Amigó (L'Espluga de Francolí)

dimecres, 6 de juliol de 2011

Aclariments sobre fets curs 2010- 2011

Aclariments sobre fets curs 2010- 2011:

La direcció del centre juntament amb l’AMPA va prendre la decisió de no fer la festa per l’únic motiu de la baixa participació en la mateixa; el dia abans de la celebració a les 14h només hi havia al voltant de 40 persones apuntades al sopar, amb el càtering emparaulat va ser quasi obligat anular la festa. Pel proper any s’estudiaran noves fórmules que assegurin l’acte d’entrega de les orles amb la rellevància que és mereixen els alumnes.

Viatge de fi de curs: Aquesta sortida va lligada al Pla de llengües estrangeres del centre, així ho recull el Pla d’autonomia de centre aprovat i signat pel Departament i pel centre i conegut pel Consell Escolar (es recorda que en el mateix hi ha representació de professorat, alumnat i pares) a finals del curs passat i que te durada per dos anys. En cap cas, la direcció imposa una sortida a Londres o a París. Hi ha diversitat de llocs i preus per triar. En qualsevol cas, si els pares decideixen modificar aquesta decisió i ho demanen, l’AMPA buscarà la manera.

Donat que gran part de l’alumnat ja disposa d’ordinadors i que fer un canvi d’estratègia solament per un grup implicaria molts costos tan per les famílies com per el institut, l’any proper es seguirà amb el projecte 1x1 però es complementarà amb llibres de paper. Les editorials els subministraran juntament amb el format electrònic a un preu ajustat i subvencionat (segueix surtin molt menys que si els compréssim tots amb paper). S’informarà convenientment en aquestes pàgines.

Per informar als pares i mares sobre les avantatges e inconvenients de l’ús de les TIC (ordinadors a l’aula), tenim preparada una conferència a primers d’octubre amb un dels defensors d’aquesta tecnologia i professor d’institut. Informaren de la convocatòria en aquestes pàgines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada