AMPA Institut Joan Amigó (L'Espluga de Francolí)

dijous, 23 de febrer del 2012

Carta dirigida a la direcció del centre

L’altre dia varem fer l’asemblea anual de l’AMPA i, entre molts diferents temes, es va parlar de que us preguntaríem el següent:
1. Ja que no hi hauran exàmens de recuperació el juny, com teniu previst fer aquest acabament de curs?
2. En quant a la votació de fer jornada intensiva, va sortir 13 que estaven a favor, 9 en contra i 2 abstencions. Però es varen plantejar les següents preguntes:
a. Els nen no estaran massa cansats al migdia (especialment els de primer)?
b. Com compaginarem vida laboral i familiar a les 3 de la tarda? Hi haurà alguna activitat de l’institut per fer-ho?
c. No serà contraproduent pels nens el fet de que ningú els controli de 3 a 5h si no hi ha pares a casa?
d. Si es fa jornada intensiva, hi haurà menjador? No és un despropòsit ignorar la inversió feta l’any passat en la cuina?
e. Si no hi ha menjador, haurem d’anular les activitats extraescolars (ja que els de fora ja hauran marxat ja que no és quedaran si no hi ha menjador)?
f. Si es un problema econòmic, com faran per solucionar el transport escolar de primària i secundaria a la vegada? S’haurà de fer intensiva posant-se d’acord primària i secundaria?
g. Si comença la jornada intensiva, serà el proper any?

També es va decidir subvencionar en part algunes de les activitats proposades a la Dulci i seguir fent-ho amb les extraescolars. I, en negatiu, diversos pares varen criticar durament la decisió de fer marxar els nens a primera hora de la tarda per les dos volves de neu que van caure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada