AMPA Institut Joan Amigó (L'Espluga de Francolí)

divendres, 15 de març del 2013

III Jornada d’adolescència de la Conca de Barberà



Al mes d’abril tindrà lloc la III Jornada d’adolescència de la Conca de Barberà amb el tema “El Botellón”. Paral·lelament amb aquesta activitat s’ha pensat d’organitzar unes xerrades, als municipis on hi han centres de secundària de la comarca, que donin recursos a les famílies d’aquests adolescents en la prevenció del consum d’alcohol.

La xerrada amb el títol: “Recursos en la prevenció del consum d’alcohol” tindrà lloc, el proper dimecres 24 d’abril, a les 6 de la tarda, a l’Espluga de Francolí, a la Sala Llucià Navarro del Casal.

La ponent responsable d’impartir la xerrada serà la Laura Anglès, psicòloga del SIAD de l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.
“Estudis desvetllen que els joves s’inicien en el consum d’alcohol als 14 anys i que, cap als 16 agafen la primera borratxera.
Les famílies juguen un paper molt important en l’educació, la transmissió de valors, i el desenvolupament d’uns fills autònoms i segurs de si mateixos. Amb aquest paper els joves aconseguiran ser el que es proposin i esquivaran conductes que els podria portar al fracàs escolar, a la desvinculació de la família i de la societat en general.”

Servei de Cultura i Joventut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada