AMPA Institut Joan Amigó (L'Espluga de Francolí)

dimarts, 15 d’octubre del 2013

Resum molt abreviat de les conclusions de l’assemblea:


1. L’any vinent es seguirà amb el mateix horari actual.
2. Els exàmens de Cambridge seguiran un any més i, conjuntament l’Institut i l’AMPA, es subvencionarà el cost parcialment d’un professor per fer un repàs extraescolar en els últims dos mesos anteriors a l’examen. Ja informarem en el seu moment.
3. Es deix de celebrar el Triatló acadèmic.
4. Es proposa que l’Ampa gestioni el format de les llibretes per tal d’alleugerar el pes de les motxilles.
5. Donat l’augment de llibres de text, l’Ampa mirarà de buscar un sistema per que es puguin reciclar i disminuir el cost.
6. Donat la poca participació en les extraescolars, solament es portaran  endavant futbol i atletisme. També, i fora de la convocatòria inicial i per iniciativa del professor de gimnàstica, s’ofereix fer Bàdminton.
7. S’ha intentat col·laborar, en el tema de les extraescolars, amb les altres Ampas de l’Espluga però no hi ha hagut manera d’encaixar horaris. Veien la bona predisposició de tots, l’any vinent es tornarà a intentar.
8. També, des l’Ampa, animem l’iniciativa de l’Institut de col·laborar amb els instituts de batxillerat per tal de detectar els punts febles dels estudiants que arriben en aquestos i, d’aquesta manera, poder millorar any darrera any.
9. Ens deixa com a membre de l’Ampa el Juan Antón Espasa i en el seu lloc de tresorer hi haurà la María Puig.
10. S’incorporen com a vocals:
Àngel Tierz
Josep Mª Boqué
Antonio Veciana
Xavier Batalla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada