AMPA Institut Joan Amigó (L'Espluga de Francolí)

divendres, 3 de maig del 2013

Què, com i on poden estudiar els nostres fills?, orientació i informació a famílies, professors/es i alumnes sobre els estudis a triar.



Bones,

Novament ens posem en contacte amb vosaltres per tal que ens ajudeu a difondre aquest cicle de xerrades organitzat per l’Oficina Jove de la Conca: Què, com i on poden estudiar els nostres fills?, orientació i informació a famílies, professors/es i alumnes sobre els estudis a triar.

La primera xerrada tindrà lloc el proper dimecres 15 de maig, Antoni Barrufet, coordinador territorial a Tarragona d’Ensenyaments Professionals ens explicarà els cicles formatius existents, així com tot el relacionat amb els estudis de règim especial (música, dansa, esports, idiomes...).

La segona xerrada serà el següent dimecres 22 de maig, Maria Bargalló, vicerectora de la URV explicarà el sistema educatiu actual i la formació de la URV; i Pere Pardo, director executiu de l’AGAUR, donarà tots els detalls sobre les beques universitàries a Catalunya.

Les dues xerrades tindran lloc a la seu del Consell Comarcal, Palau Alenyà, al c. St. Josep, 18 de Montblanc, a 2/4 de 6 de la tarda.

Esperem que tota aquesta informació us sigui útil per ajudar-vos a vosaltres i als vostres fills a escollir el  camí més adequat per a les seves necessitats.

Us hi esperem!

Gràcies per endavant!

Gemma Roselló Morgades
Servei de Cultura i Joventut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada