AMPA Institut Joan Amigó (L'Espluga de Francolí)

divendres, 24 de maig de 2013

Reunió el proper dimecres dia 29 de maig a les 19.30hBenvolguts pares,  mares i alumnat de 3r d’ESO,


Com cada any, a final de curs, el centre organitza un sopar per tota la comunitat educativa i en el transcurs d’aquest acte fem lliurament de les orles a l’alumnat de 4t ESO, diplomes de mediació i de diversos premis (certamen literari, triatló acadèmic, millor expedient d’ESO i Cicle Formatiu i millor lector  del Pla de lectura).

Aquest sopar, també és la primera activitat  en la qual l’actual alumnat de 3r ESO hi participen com a organitzadors, amb la finalitat de recollir diners per al viatge de fi de curs de 4t, organitzant una rifa de lots de productes cedits per les botigues de l’Espluga i també, part de la venda dels tiquets del sopar i guanys del bar són pel viatge.

És per això que la direcció del centre vol que a partir del present curs, aquesta festa sigui organitzada totalment pels pares i mares de l’alumnat de 3r d’ESO, juntament amb l’AMPA (entitat que cada any ha estat col·laboradora de la festa).

Amb aquesta iniciativa, la direcció del centre no vol desentendre’s de la festa, tot al contrari, vol cedir el protagonisme als pares i alumnat, passant d’organitzadors a col·laboradors.

Per tant us convoquem a una reunió, el proper dimecres dia 29 de maig a les 19.30h, per tal de tractar aquest tema. És important la vostra assistència.

Cordialment,

Maite Nolla Fusté
Directora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada